cursuri formare mediere

Learning Mediation Training

0722.351.924, 0726.087.904

Simionescu Adina

//Simionescu Adina

senior trainer comunicare, negociere, management,mediere

Absolventa a Universitatii Politehnica din Timisoara, Facultatea de Electrotehnica, promotia 2006, nu a profesat in acest domeniu, dar foloseste modul de gandire in ceea ce face acum . “Fa lucrul pe care crezi ca nu poti sa-l faci. Esueaza. Incearca din nou. Fa-l mai bine a doua oara. Singurii oameni care nu cad sunt cei care nu urca pe cablul de la inaltime. Acesta este momentul tau. Ia-l.”   Oprah Winfrey

Are peste 10 ani de experienta in lucrul cu oamenii.

A inceput cariera in august 2001 ca promoter la Goldstern Internaţional GSM pana in octombrie, cand face o pauza datorita inceperii facultatii, primul semestru. Dupa perioada de acomodare cu laboratoare, cursuri,  sesiune, examene, in februarie 2002 revine in calitate de Coordonator Proiect fiind responsabila de selectarea promoterilor si trainingul lor.

Din septembrie 2003 incepe colaborarea cu Expotim fiind Coordonator Proiect pana in mai 2005 si simultan este Coordonator Sampling la Overseas.

“Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.”  (David Lloyd George) sau  “Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.” ( Les Brown) Nu a cazut in prapastie si nici nu a ajuns pe luna, dar a reusit 3 ani la rand in perioada vacantei de vara sa-si indeplineasca un vis participand in programul Work&Travel, in Ocean City, Maryland, SUA, unde are ocazia sa lucreze, sa viziteze si sa intalneasca oameni deosebiti de la care sa afle despre cultura si civilizatia americana. Astfel se convinge inca o data ca intreaga lume se da la o parte din fata omului care stie unde vrea sa ajunga.

Inspirata de aceasta experienta, in februarie 2005 pune bazele propriei afaceri in organizari de evenimente  (On The Spot Events), colaborand cu mari agentii de publicitate (coordoneaza partea tehnica pentru lansarea de produs “Yasmin” in Timisoara, Cluj, Brasov, Iasi; implementeaza proiectul Tuborg Christmas Brew, in Timis si Arad, etc.).

In  2007 devine director pe zona de vest la GK Promotion indeplinind cu succes atributiile.
In 2009 descopera medierea, dar ramane la nivelul de informatie pana in aprilie 2011 cand urmeaza cursul de formare a mediatorilor cu  Human Toolkit, realizand importanta acestei institutii si a beneficiilor sale.  Din acel moment imbratiseaza cu drag aceasta profesie, devenind increzatoare in viitorul ei.
Incepe sa se implice activ in sustinerea si promovarea medierii. In 2011 organizeaza conferinta  “Spune DA, medierii!” (medieredesucces.ro), in Timisoara, in cadrul careia se lanseaza cartea “Medierea -oxigen pentru afaceri”. In 2013 “Birou de Mediator Simionescu Adina Giorgiana” si asociatia „O sansa pentru viitor”, in parteneriat cu Universitatea de Vest Timisoara – Facultatea de Drept si Stiinte Administrative, organizeaza in Timisoara conferinta „Medierea in contextul noilor Coduri”. Participa ca lector la conferinte pe tema medierii, la cursuri de formare continua in mediere si tenici de negociere in mediere.
In 2014 a absolvit masterul, specializarea “Comunicare si Mediere in Conflicte Sociale”, Facultatea de Stiinte Politice, Filosofie si Stiinte ale Comunicarii, Universitatea de Vest din Timisoara.

“If you want to live a happy life, tie it to a goal, not to people or things.”(Albert Einstein) “ Daca vrei sa traiesti o viata fericita, fixeaza-ti un tel, in loc sa depinzi de oameni sau lucruri.”este principiul dupa care se ghideaza in tot ceea ce face.

 


descarca CV (123.5 KB)

Fondatori

Ignat & Ignat Formator mediere: Claudiu Ignat

Carti

Ghid de mediere Modalităţi alternative de soluţionare a conflictelor(ADR) Medierea - Standarde și proceduri Revista Medierea - Nr. 1/2010 Ghid de negociere

Parteneri

  • PARTENER
  • Baroul Dolj
  • cmediere.ro
  • unmr.ro
  • juridice.ro
  • lexignat.ro
  • World's Leading Mediation Information Site
  • editurauniversitara.ro
  • ujmag.ro