cursuri formare mediere

Learning Mediation Training

0722.351.924, 0726.087.904

// 26.01.2019

 

​Începând cu luna Februarie 2019, Learning Mediation Training, revine cu o serie de cursuri specifice și de actualitate în domeniul Comunicării.Echipa de traineri este formată din specialiști în comunicare și știintele comunicării având în palmares o vastă experiență profesională în domeniu.

 1. Comunicare și public speaking – Back to basics
 1. Comunicare basic – Arta întrebărilor -  22-23 februarie
 2. Introducere în Public speaking  - – 02-03 martie 

 

 1. Tehnici avansate de  comunicare (data urmează a fi stabilită)
 1. Targeted communication – adaptarea la context și auditoriu, comunicarea în situații critice
 2. Tehnici avansate de negociere
 3. Tehnici avansate de public speaking
 4. Comunicare si managementul conflictelor 

 

Care sunt secretele unei comunicări eficiente? Cât de mult impactează abilitățile noastre de a comunica rezultatele pe care le obținem? De ce, deși suntem profesioniști respectați, ne blocăm atunci când comunicăm cu adolescentul din fața noastră? Este carisma un dat natural sau poate fi dobândită? Cum ne putem păstra calmul când totul explodează în jurul nostru și cel din fața noastră nu este dispus să asculte nici măcar un argument?

 

Sunt întrebări de care cu toții ne lovim într-o măsură sau alta, în viața de zi cu zi, personală sau profesională.  Structurat pe două niveluri, cursul vine să abordeze într-o manieră neconvențională temerile, întrebările și de ce nu, certitudinile pe care le avem în materia comunicării, prin intermediul adresării unor nevoi clar determinate ale participanților. 

Cel de-al doilea modul, are rolul de a aprofunda aspecte specifice, cum ar fi adaptarea stilului de a comunica la audiență, îmbunătățirea capacităților de a vorbi în public, precum și  modalități de depășire a „întrebărilor incomode” și a conflictelor.

Pe tot parcursul cursurilor, participanții vor examina situații reale, discursuri și conflicte ce au ținut prima pagină în media românească și internațională, fiind implicați în egală măsură în negocieri simulate și prezentări deopotrivă pregătite și spontane. 767 vizualizări.
Dă mai departe

Fondatori

Ignat & Ignat Formator mediere: Claudiu Ignat

Carti

Ghid de mediere Modalităţi alternative de soluţionare a conflictelor(ADR) Medierea - Standarde și proceduri Revista Medierea - Nr. 1/2010 Ghid de negociere

Parteneri

 • PARTENER
 • Baroul Dolj
 • cmediere.ro
 • unmr.ro
 • juridice.ro
 • lexignat.ro
 • World's Leading Mediation Information Site
 • editurauniversitara.ro
 • ujmag.ro